Trenger du hjelp?

Trenger du flyttehjelp er det alltid lurt å sammenligne priser på flyttehjelp Stavanger. La imidlertid ikke prisen alene legge listen for valg av byrå! Her i MHM Transport Flyttebyrå Stavanger AS har vi som mål å tilby kvalitet og service til en rimelig pris.

Vi mener således at vi ligger godt an i forholdet mellom service og pris, og kan vise til en rekke fornøyde kunder som bekreftelse på dette. Vi gir deg gjerne et uforpliktende prisoverslag etter dine ønsker og kriterier. Om vi ser at jobben er mer eller mindre omfattende enn først antatt, vil vi opplyse om dette og justere prisoverslaget deretter.

  Bestill denne tjenesten

MHM Transport Flyttebyrå Stavanger
 
 

Gode grunner

Det vil alltid være en prislapp tilknyttet flytting. Vi sørger for at denne ikke blir for stor og uoverkommelig ved å gi deg et rettferdig prisoverslag basert på dine opplysninger om omfanget av jobben. Vi kan enten gi deg en komplett pakkepris, eller en detaljert pris på hver tjeneste.

Slik kan du selv vurdere om det er mest hensiktsmessig å sette bort hele eller deler av jobben til oss – vi tilpasser oss ditt behov! Vi er heller ikke stive dersom det skulle oppstå behov for tilleggsytelser under utføring av oppdraget. Da kan vi enkelt justere prisoverslaget for deg.

  Bestill denne tjenesten

MHM Transport Flyttebyrå Stavanger