Spisskompetanse

MHM Transport Flyttebyrå Stavanger AS og flytteservice har spisskompetanse innen kontorflytting i Stavanger. Dersom bedriften din skal flytte fra A til B, innebærer dette ofte transport av tunge gjenstander i store kvanta.

Vi frakter både skrivebord, kontorstoler, kjøleskap, bord, stoler og lignende på en effektiv og sikker måte. Vi gjennomfører både store og små prosjekter innen flyttehjelp for bedrifter.

Vi er kjent med at det er svært viktig å minimere driftsstansen til bedriften under en flytteprosess. Vi kommer derfor gjerne innom på en gratis befaring for å vurdere jobben.

  Bestill denne tjenesten

MHM Transport Flyttebyrå Stavanger
 
 

Den beste løsningen

Det ligger mer i flytting av kontorer enn bare å løfte og levere. Det må pakkes riktig, demonteres, emballeres og fraktes på en trygg måte hvis du vil være helt sikker på at ingenting skal bli skadet under transporten. Med riktig emballasje og sikring i lasterommet minimeres sjansen for skade under transport.

Overlat den tunge jobben til erfarne flyttearbeidere, slik at dere kan benytte tiden til å fokusere på jobben og bedriftsmålene deres.

  Bestill denne tjenesten

MHM Transport Flyttebyrå Stavanger