Informasjonskapsler

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. Til hjelp i dette arbeidet bruker vi informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Ingen av informasjonskapslene vi bruker for drift av nettstedet gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at de ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer informasjonskapsler (cookies).

For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Disse bruker informasjonskapsler, som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra, hvilke nettlesere som benyttes, samt informasjon om netthandel. Informasjonen fra Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Hva som samles og lagres

Vi kan lagre følgende informasjon:
– Navn
– Kontaktinformasjon, inkludert epostadresse
– Demografisk informasjon som postnummer, preferanser og interesser
– Annen relevant informasjon

En utfyllende liste som beskriver informasjonskapsler og hva de inneholder av informasjon finner du lenger ned på siden.

Hva vi gjør med informasjonen vi lagrer

Vi ønsker denne informasjonen for å forstå kundens behov og gi en bedre opplevelse av nettstedet:
– Interne analyser.
– Vi kan bruke informasjonen til å forbedre nettstedet.
– Vi vil periodevis sende ut produktpromotering på epost om nye produkter, tilbud og annen informasjon til den eposten du har oppgitt.

Sikkerhet

Vi forsikrer at den informasjonen du oppgir holdes sikker. For å sikre at din informasjon ikke blir gitt til en tredjepart har vi et sikkerhetssystem som beskytter informasjonen vi samler fra våre kunder.

Linker til andre nettsteder

Nettstedet vårt kan inneholde linker til andre nettsteder av interesse. Om du bruker disse linkene forlater du vår side og vi har ingen kontroll eller ansvar over andre nettsteder enn vår egen. Derfor kan vi ikke holdes ansvarlige for sikkerhet eller personvern av informasjon delt på andre nettsteder enn vår egen.

Hvordan kontrollerer du din personlige informasjon

Du kan velge å kontrollere hvilken informasjon du deler med oss:
– Om du blir spurt om å fylle ut et skjema kan du krysse av for at du ikke ønsker at din informasjon skal bli brukt til markedsføring.
– Hvis du tidligere har samtykket til at vi kan bruke din informasjon men har ombestemt deg, gi oss beskjed på post@mhmflyttebyra.no