MHM Transport Flyttebyrå Stavanger AS

Firma MHM Transport Flyttebyrå Stavanger AS har etablert seg som en pålitelig og dedikert aktør innen transport- og flyttetjenester i Stavanger og omegn. Selskapets visjon er å minimere både stresset for kundene og belastningen på miljøet i forbindelse med flytteprosessen.

Med fokus på kvalitetsservice til konkurransedyktige priser, tilbyr MHM Transport Flyttebyrå et bredt spekter av tjenester som dekker både privat- og bedriftsflytting. Dette inkluderer kontorflytting, pakking, flyttevask og mer, alt utført av et profesjonelt og godt utstyrt team.

En av nøkkelkomponentene i selskapets tilnærming er transparente prisoverslag og fleksibilitet. MHM Transport Flyttebyrå tilpasser prisene basert på hver enkelt kundes behov og prosjekts spesifikasjoner. Dette gjør det mulig for kundene å velge mellom en komplett pakkepris eller en detaljert pris på hver tjeneste, og gir dem friheten til å sette bort hele eller deler av jobben til selskapet etter eget ønske.

Videre legger MHM Transport Flyttebyrå vekt på å imøtekomme eventuelle behov for tilleggstjenester under utførelsen av oppdraget. Dette understreker deres forpliktelse til å sikre at kundene får en problemfri og tilfredsstillende opplevelse gjennom hele flytteprosessen.

Som en totalleverandør av flyttetjenester, setter MHM Transport Flyttebyrå kundens tilfredshet i fokus og streber etter å levere det lille ekstra som gjør hele forskjellen. Med sin konkurransedyktige prissetting og evne til å tilpasse seg kundens behov, har selskapet etablert seg som en av de foretrukne leverandørene på markedet i Stavanger-regionen.

 

Adresse:

◉ MHM Transport Flyttebyrå Stavanger AS

◉ Erichstrups gate 38, 4012 Stavanger

Kontakt oss:

(+47) 92-512-807 (Stavanger)

post@mhmflyttebyra.no

Whatsapp

Messenger

Bestill våre tjenester og få riktig pris!


  (*Alle informasjon som samles inn av oss fra dette kontaktskjemaet er og vil forbli konfidensiell.)

  Fornøyde kunder

  Den beste markedsføringen vi kan få er fornøyde kunder. Vi har som målsetting at alle kunder som benytter seg av våre tjenester skal få den beste servicen og den beste opplevelsen i markedet. Se hva noen av våre kunder sier om oss nedenfor.
  T
  Tina, Stavanger

  23 Jan 2023
  Flyttebyrå – Fra 4018 Stavanger til 4020 Stavanger – 200+m² – Så snart som mulig
  If you are looking for professional and honest people, effective and best price – I have no hesitation to recommend this Company!
  T
  Toni, Hafrsfjord

  5 Apr 2023
  Godstransport – Fra 4042 Hafrsfjord til 4329 Sandnes – Så snart som mulig
  Fort tilbakemelding
  L
  Lara, Sandnes

  24 Feb 2023
  Varetransport/Budbil – Fra 4318 Sandnes til 1473 Lørenskog – 24.02.2023
  Utrolige flinke folk! Kom til avtalt tidspunkt, var forsiktig med tingene og hadde en super fin dialog underveis. Absolutt til anbefales og jeg skal uten tvil bruker dette selskap igjen om jeg skal flytte igjen.
  S
  Sandesh, Stavanger

  22 Jun 2023
  Varetransport/Budbil – Fra 4032 Stavanger til 4327 Sandnes – Etter 27.06.2023
  Strong men with quick movements to complete their job. Did the perfect job as per agreed price and no hesitations anywhere. Recommended!
  P
  Pål, Oslo

  5 Apr 2023
  Varetransport/Budbil – Fra 0196 Oslo til 5542 Karmsund – Når som helst
  Jobben besto av å frakte en kostbar lenestol fra Oslo til Vestlandet. Det var noen utfordringer i å finne tid/dato og litt kommunikasjonsproblemer mtp språk. Når det er sagt så hadde jeg ikke hatt noen problemer med å benytte de igjen til tilsvarende oppdrag. Det var meget god valuta for pengene.