Profesjonell pakking

Vi prøver å være det beste flyttefirmaet i Stavanger ved å være det sikreste og mest effektive. Hvordan? Vi mestret hvordan vi skulle pakke.

Hvordan du gjør det riktig innebærer å bruke de beste materialene, ha riktig planlegging og utmerkede flyttearbeidere. Selv før flyttingen starter, vurderer våre flyttemenn varene dine og utvikler en tilpasset tilnærming til hvordan de skal pakkes. Hvilke materialer er nødvendig for hver vare for eksempel.

Vi forhåndsplanlegger hver pakkejobb, og tar med spesialmateriale ved forespørsel. Vi bruker spesifikke prosedyrer for hver ting – lamper går i spesielle bokser, madrasser legges i spesielle poser, og flatskjerm-TVer har spesielle pakkingsprosedyrer.

  Bestill denne tjenesten

MHM Transport Flyttebyrå Stavanger
 
 

Spesiell pakking

Vi er et flyttebyrå med ekspertise på å flytte kunstverk. Våre flyttefolk er spesialister på å flytte malerier, skulpturer og utstillinger. Vi flytter og setter opp museumskvalitetsbelysning og utstillingsmateriell. Ingen kunstverk er for store eller for utfordrende for oss.

Vi spesialpakker varene dine i henhold til avstandsbehovet; for flytting over lengre avstander tilbyr vi ekstra sikker pakking og krympepakning alt for å sikre at alle gjenstander er godt beskyttet.

Varer som er vanskelige å pakke er alltid inkludert som en del av vår standard flyttepakke. Vi vet av erfaring at det er bedre å overlate disse tingene til profesjonelle, så vi tar alltid vare på ting som TV-er, lamper, elektronikk, små speil og skulpturer, kunstverk, glass- eller marmorgjenstander, og alle hengende klær.

  Bestill denne tjenesten

MHM Transport Flyttebyrå Stavanger