Flyttebyrå

Det vil alltid være en prislapp tilknyttet flytting. Vi sørger for at denne ikke blir for stor og uoverkommelig ved å gi deg et rettferdig prisoverslag basert på dine opplysninger om omfanget av jobben.

  Bestill denne tjenesten

Kontorflytting

Vi frakter både skrivebord, kontorstoler, kjøleskap, bord, stoler og lignende på en effektiv og sikker måte. Vi gjennomfører både store og små prosjekter innen flyttehjelp for bedrifter.

  Bestill denne tjenesten

 
 
 

Forsikring

Vi dekker til alle overflater slik at det er ingen muligheter for riper og skader i forbindelse med ut og innflytting. Dette kan utføres dagen før eller på selve flyttedagen.

  Bestill denne tjenesten

Pakking & Utpakking

Vi prøver å være det beste flyttefirmaet i Stavanger ved å være det sikreste og mest effektive. Hvordan? Vi mestret hvordan vi skulle pakke.

  Bestill denne tjenesten

 
 
 

Avfallshenting

Materialgjenvinning er å gjenvinne materialene i kasserte produkter som ikke kan brukes på nytt. Eksempelvis kan man lage nytt papir av kasserte papirprodukter. Materialgjenvinning er det tredje nivået i avfallshierarkiet

  Bestill denne tjenesten

Renhold

Våre ansatte har opplæring i hvilke vaskemidler og utstyr som skal benyttes på de ulike overflatene, for en mest mulig skånsom rengjøring. Teamet vårt bruker kun profesjonelle produkter og rengjøringsmidler.

  Bestill denne tjenesten